dimarts, 20 de novembre del 2012

Aquesta vegada sóc jo l'entrevistat

El Xavier Sucarrats m'ha fet unes preguntes a la seva secció Tirs Lliures del manresainfo pel meu treball al Tiempo de Juego de la COPE. Vés m'ha fet gràcia. Si us ve de gust, només són tres preguntes de resposta curta.


Xavier Sucarrats Palà | Actualitzat el 19/11/2012 a les 23:53h

Tirs lliures amb... Carles Jódar

Els tirs lliures d'aquesta setmana els hem fet amb un dels periodistes habituals del Nou Congost, en Carles Jódar. Moltes són les temporades que ha viscut seguint el bàsquet manresà. Que en siguin moltes més

Carles Jódar a la cabina de premsa del Nou Congost. Foto: Xavier Sucarrats 
-  Com veus a l'Assignia Manresa d'aquesta temporada?
- El veig en la seva temporada més complicada perquè aquest inici amb tantes derrotes ens està marcant molt. La temporada serà complicadíssima segur.

-  Veus opcions encara que l'equip es pugui salvar?
- Més que veure les opcions, les desitjo. Desitjo que hi hagi opcions per a la salvació de l'equip perquè m'agrada que el Manresa estigui a l'ACB i no vull vaticinar una cosa que no s'ha consumat. Per tant, desitjo que continuï a l'ACB.

- Treballes a la cadena COPE, una emissora molt estereotipada i associada a una tendència política concreta. Et fan ràbia els comentaris que es fan sobre la COPE?
- A la COPE fa 20 anys que hi sóc. Primer va ser Cadena Nova, després Ràdio Barça, més endavant Cadena 13 i un dia va ser Cadena COPE. Vaig treballar amb el José María García i va ser una gran experiència. I els comentaris no em fan ràbia. Simplement ho entenc.
 http://www.naciodigital.cat/manresainfo/noticia/31253/tirs/lliures/amb/carles/jodar