diumenge, 1 de gener del 2012

D’ofici: ‘campetxanu’!


Avui m’ha caigut a les mans una revista del cor caducada. En concret la revista Lecturas del 27 de juliol del 2011. M’ha cridat l’atenció veure si parlen de l’Iñaki Urdangarin. Ho fan a la pàgina 40 i 41. Expliquen que, juntament amb la seva esposa, la infanta Cristina, volten per Terrassa per assistir a la boda d’un amic.
En negreta, per destacar-ho, la ‘notícia’ explica literalment, referint-se als ducs de Palma, que: “una vez más hicieron gala de su sencillez, mezclándose entre la gente y respondiendo con una sonrisa a los espontáneos saludos de algunos transehúntes”.
Una frase brutal en els temps que corren, oi?
M’han entrat ganes de subscriure’m a la Lecturas per veure què en diuen d’ells a partir d’ara!!!!!

2 comentaris:

  1. doncs a mi em venen ganes de fotra'l a la presó i que no surti fins que torni fins l'ultim cèntim això si, en una senzilleta ....com la model...i amb bany compartit....vamos...que li caigui el sabó i li surti un espontàneo....com ell..

    ResponElimina
  2. No puc entendre de la manera que te pràcticament ,la vida solucionada,es dediqui a fer aquestes trifurques...que ho foti un "pelacanyes"te la seva lògica,però una persona com ell a nivell esportiu,i com a ciutadà una persona modèlica,quina manera de complicar-se la vida....

    ResponElimina